YuzNjaC! - View forum - PRAVILA FORUMA
View unanswered posts | View active topics It is currently 31 Mar 2020, 14:55

Forum rules


• Nickovi
Zabranjeno je registrovanje i korištenje više nickova (multinick) za jednu osobu. Takav korisnik će biti upozoren i banovan sa foruma. Nickovi ne smeju biti uvredljivog sadržaja. Dužina nicka može biti od 3 do 20 slova.

• Postavljanje teme [Topic]
Kada postavljate temu, naslov mora biti vezan uz temu koju želite objaviti. Svaka tema koja se otvori sa nerazumnim naslovom, biće ce uklonjena, a autor teme kažnjen.

• SPAM
Trudite se da diskusija bude u vezi sa temom koju pokriva naslov teme, grupa ili podgrupa foruma u kojoj se nalazi. Postovi unutar diskusije koji su off-topic biće uklonjeni, a korisnici strogo kažnjeni.
Netematsko i tematsko spamovanje po forumima je zabranjeno. Takvi postovi će se kažnjavati, a prekršitelji izbacivati sa foruma.
Pod SPAM-om spada:
- Postovi koji sadrže samo citiranje nečijeg posta
- Postovi koji sadrže samo jednu reč
- Postovi koji sadrže manje od 15 karaktera


• Velika slova [CapsLock]
Pisanje postova velikim slovima nije dozvoljeno i takvi postovi će biti izbrisani. CapsLock na internetu označava viku i deranje, zato je strogo zabranjen. Uz to i smanjuje preglednost foruma.

• Reklamiranje
Reklamiranje neće biti tolerisano. Reklama u bilo kom obliku (topic, post, video, slika itd) će biti izbrisani, a korisniku koji je prekršio ovo pravilo sledi warn, a ukoliko nastavi i ban za stalno.

• Pravila komunikacije
Od korisnika se očekuje da druge korisnike tretiraju s poštovanjem, bez vređanja, psovanja i omalovažavanja. Postovi kojima je isključiva svrha vređanje nekoga, posebno oni u kojima se koriste psovke, biće izbrisani, a korisnici koji i dalje krše pravila normalne komunikacije biće opomenuti, te banovani sa foruma.

• Citiranje ["quote"]
Od korisnika foruma se očekuje da citiraju sa merom. Dugački citati jednog ili vise postova sa visestruko kraćim odgovorima ili bez njih, nisu preporučljivi i prema vlastitoj proceni moderatori će ih izbrisati.

• Privatne poruke [PM]
Zabranjeno je na forumima objavljivati privatne poruke drugih korisnika. Takvi postovi će biti izbrisani, a ovisno o težini prekršaja, korisnici koji su ih napravili biće opomenuti ili banovani sa foruma.

• Uvrede / psovke / prozivke
Svaki vid vređanja, psovanja ili prozivanja na ovom forumu biće strogo kažnjen, ukoliko korisnik nastavi, moderator foruma ima pravo da banuje korisnika.
Sve nesuglasice rešite na PM ili se obratite nekom od administratora ili global moderatora da oni to reše ukoliko postoji ovakva situacija.


• Pristup temi
Na temu je zabranjeno pisati ako nešto nije vezano za vas. Strogo je zabranjeno spamovanje.

• Nacionalizam i politika
Strogo je zabranjeno širiti nacionalizam po forumu. U slučaju da primetite na forumu nesto što krši ovo pravilo, obratite se nekome lidera foruma. Nacionalizam i verska mržnja bice kažnjena banom. Takođe, na forumu je zabranjeno vređanje na političkoj osnovi.


Image


Forum locked  [ 0 topics ] 
 PRAVILA FORUMA 
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Forum is locked
Display topics from previous:  Sort by  
Forum locked  [ 0 topics ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Dobrodošli na YuzNjaC! Community forum. Ovde se nalaze sve informacije vezane za naše servere. Za dodatne, kontaktirajte Administratore.